Cum platesc

Metode de plata

topro.ro iti pune la dispozitie cateva metode foarte simple de plata pentru produsele achizitionate. Poti opta pentru oricare dintre aceste metode in functie de cum preferi.

Plata ramburs

Pentru aceasta modalitate de plata poti opta atunci cand doresti sa achiti produsele in momentul in care coletul ajunge la tine. In cazul in care alegi plata la livrare, curierul elibereaza o dovada a incasarii rambursului, act care tine loc de chitanta fiscala.

Plata prin card online

Daca doresti sa achiti contravaloarea produselor comandate prin card online, imediat dupa finalizarea comenzii esti redirectionat in pagina platformei de plata online, a partenerilor nostri pentru a selecta tipul de card folosit si a finaliza plata. Produsele iti vor fi expediate abia dupa ce se emite dovada faptului ca tranzactia a fost reusita.

Procesator plati cu card bancar: EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).

 - Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" dezvoltat de organizatiile de carduri Visa/MasterCard si care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca al celor realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

 - "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului virtual.

Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision de la detinatorul de card!

Plata cu card bancar in rate fara dobanda

Lista bancilor partenere si conditiile prin care se pot face achizitiile in rate este disponibila aici.

Pentru plata in rate, reducerea comerciala de 15%, nu se aplica.

Plata prin ordin de plata

Daca ai optat pentru aceasta modalitate de plata, comanda ta va fi livrata dupa intrarea banilor sau dupa dovada platii in contul SC TOPRO Next SRL. Dovada platii reprezinta ordinul de plata efectuat trimis la adresa: hello@contakt.ro

Datele beneficiarului platii sunt urmatoarele:

Denumirea companiei: SC TOPRO Next SRL

Adresa Sediului Social: Str. Constantin Brancoveanu, Nr. 119/a, , Timisoara, Timis

Cod unic de inregistrare: RO35172793

Nr. Reg. Comertului: J35/2639/2015 

IBAN: RO03INGB0000999906935678

Banca: ING BANK N.V., BUCHAREST BRANCH

IBAN: RO95TREZ6215069XXX026439

Banca: TREZORERIA TIMIS

Telefon: 0770358231

Email: hello@topro.ro

Adresa corespondență:

Str. Mangaliei Nr. 61, Timișoara