Fa-ti un cont si beneficiezi de 15% reducere la toate produsele utilizand codul de voucher "15%reducere"

Politica de retur

Returnarea produselor:
Conform OUG 34/2014, pentru produsele achizitionate la distanta, consumatorul are dreptul de retragere din contract, in termen de 14 zile calendaristice, fara a preciza motivele, din momentul in care a intrat in posesia produsului.
Pentru a va exercita dreptul de retragere este necesar sa completati formularul de retur.
Pentru a respecta termenul limita de retragere din contract este suficient sa trimiteti comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere inainte de expirarea perioadei mentionate mai sus.
Returnarea contravalorii produsului poate fi amanata in cazul in care Contakt Cartridge SRL nu a primit produsul returnat si nici o dovada ca acesta a fost expediat, dupa confirmarea in scris a unui operator de retur Contakt Cartridge SRL; si in maxim 15 zile din momentul notificarii Contakt Cartridge SRL cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din contract.
Cheltuielile de returnare a produsului vor fi suportate integral de catre consumator.
Conditiile de returnare a unui produs conform legii sunt urmatoarele:

  • produsul trebuie sa fie in stare noua, fara urme de uzura, zgarieturi, ciobituri, lovituri, sau vicii cauzate de un soc extern;

  • produsul trebuie sa fie in cutia originala, nedeteriorata si o copie a facturii impreuna cu numarul de inregistrare retur primit prin email (se va trece pe copia facturii);

  • toate acestea trebuie impachetate corespunzator in alta cutie, pentru a evita deteriorarea ambalajului original al produsului;

  • produsele achizitionate sub forma de pachete speciale sau care beneficiaza de alte produse cadou nu se pot returna individual ci tot sub forma de pachet sau impreuna cu produsul cadou, care trebuie returnat in conditiile de mai sus;

  • in cazul in care achizitia produsului a fost impreuna cu un tichet cadou, iar acesta din urma a fost folosit, se va putea returna cu conditia scaderii contravalorii tichetului din valoarea produsului returnat.

Nu se vor expedia colete spre Contakt Cartridge SRL fara aprobarea in scris a unui operator de returnare si primirea unui numar de inregistrare.
Nerespectarea acestor conditii poate duce la aplicarea unui comision perceput pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii. Acest comision va fi comunicat in baza constatarii estetice si tehnice a produsului returnat.
Returnarea contravalorii produsului este efectuata prin virament bancar intr-un cont specificat catre operatorul de retur in termen de maxim 30 zile.

Prin utilizarea acestui site iti exprimi acordul cu privire la politica noastra de cookie-uri.

Permite cookie-uri