Despre noi

Despre, noi

Suntem o companie dinamică și inovatoare din domeniul vânzării și distribuției de birotică și papetărie, consumabile pentru imprimante și copiatoare, print & copy, precum și alte servicii conexe. Noi, TOPRO NEXT SRL ne-am început activitatea în anul 2010. În prezent avem 3 magazine fizice în Timisoara si un magazin online.

Istoric și Evoluție:

Înființată în anul 2010, TOPRO NEXT SRL și-a construit rapid o reputație solidă în industria biroticii și papetăriei, devenind un furnizor de încredere pentru o gamă largă de clienți. De-a lungul anilor, compania noastră a pus accent pe calitate, inovație și servicii excepționale, fapt ce ne-a ajutat să creștem și să ne extindem pe piață.

Obiect de Activitate:

Obiectul nostru de activitate principal constă în vânzarea și distribuția de produse de birotică și papetărie, oferind clienților noștri o gamă diversificată de articole esențiale pentru spațiul de lucru. De la instrumente de scris și caiete, până la dosare și articole de birou, avem totul acoperit.

Pe lângă birotică și papetărie, suntem specializați în furnizarea de consumabile pentru imprimante și copiatoare. Oferim soluții variate pentru nevoile de imprimare ale clienților noștri, asigurându-ne că aceștia beneficiază de materiale de cea mai înaltă calitate.

Un alt aspect important al activității noastre este serviciul de print & copy. Echipa noastră dedicată poate prelua proiecte de imprimare în diferite formate și dimensiuni, oferindu-le clienților noștri rezultate excelente într-un timp scurt.

Valorile Noastre:

Valorile fundamentale care ne ghidează activitatea sunt:

Calitatea: Ne străduim să oferim produse și servicii de cea mai înaltă calitate, asigurându-ne că satisfacem așteptările clienților noștri.

Inovația: Suntem mereu în căutarea celor mai noi și mai bune soluții pentru a răspunde nevoilor schimbătoare ale pieței.

Serviciul Clienților: Punem clienții noștri pe primul loc și ne asigurăm că sunt întotdeauna mulțumiți de experiența cu TOPRO NEXT.

Echipa Profesionistă: Echipa noastră dedicată și bine pregătită este motorul din spatele succesului nostru continuu.

Contribuția Socială:

Ne angajăm să fim o companie responsabilă din punct de vedere social și mediul înconjurător. Încurajăm practicile durabile și implicarea în comunitate pentru a aduce o schimbare pozitivă.

Online

Suntem prezenți și în online pe www.topro.ro si www. e-licitatie.ro cat și în social media pe:

Instagram  Facebook  Linkedin  Google  Twitter